Spica Technology – Virtuelt Showroom

Med et virtuelt showroom i 3D fik Spica Technology muligheden for at introducere deres kunder for komplekse løsninger, virtuelt.

Spica Technology henvendte sig til os under et kritisk tidspunkt for mange industrivirksomheder i Danmark – Corona nedlukning i vinteren 20/21. Her fik vi til opgave at udvikle en løsning, som kunne fungere som et alternativ til fysiske møder og messeaktiviteter. Derfor udviklede vi en løsning som kan bruges sammen med videomøder, til gennemgang og introduktion af komplekse tekniske løsninger.

Løsningen blev et URL-baseret showroom, med fri bevægelighed for brugeren, som nemt og hurtigt kan tilgås og anvendes af alle, uden behov for gennemgående introduktion i brugen af det. Resultatet kan ses her

Relateret cases

Procon – Virtuelt Showroom

Med et virtuelt showroom i 3D kunne Procon skabe et digitalt miljø til onboarding og intern træning af medarbejdere, samt fremvise deres koncept til kunder globalt.

Kontakt

hello@footprint.dk

+45 26 35 59 75