3D & VR

3D og VR giver mere eller mindre endeløse muligheder for at visualisere jeres koncepter, løsninger og univers. Tænk et miljø eller unikt scenarie, som giver mening at visualisere overfor enten kunder eller interne medarbejdere og drag fordel af de muligheder i kan skabe her. 

Drag fordel af den grønne vinkel

Vores 3D & VR løsninger opstod i kølvandet på Coronanedlukninger i 2022, hvor vores kunder som før var afhængige af eksportrejser, manglede en løsning. Hvordan kunne de fortsætte med at mødes med kunder og fremvise løsninger bare virtuelt? Svaret blev et virtuelt showroom. I vinteren 2020 leverede vi vores første virtuelle showroom, hvor vores kundes løsninger blev implementeret i et 3D miljø, som herefter kunne fremvises overfor deres egne kunder. Sidenhen har vi udviklet konceptet 

I dag kan vi tilbyde et virtuelt showroom som både kan køre i Desktop, Mobil/Tablet og VR. Vi har valgt at holde fast i en model, hvor vi bygger jeres helt eget showroom fra bunden med de funktioner i har brug for. F.eks. mødemoduler, privat login, fildrop og meget mere.

Fordelene ved at inkludere et virtuelt showroom i sin B2B-forretning er:

  • Visualisering af komplekse løsninger og scenarie til både salg og intern træning
  • Mindsket rejseudgifter og hermed store besparelser
  • – og hermed også Co2-udslip.

Relateret Cases