Eksekvering

A-LEAF

A-LEAF Specialized Consulting er en virksomhed som vi har fulgt igennem årene. Fra de var en mindre konsulentvirksomhed til i dag, hvor de er en af de førende indenfor specialiseret konsulentarbejde til særligt vind- & stålindustrien. Her har vi løbende bidraget indenfor eksekvering af strategi, design, web og indhold.

”Vi forstår vores vækstrejse og derfor kernen af vores forretning. Vi håber på at samarbejdet varer mange år endnu”.

Anders G. Larsen – CEO, A-LEAF

Et værdifuldt samarbejde 

Som et specialiseret konsulenthus, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad det præcist er en virksomhed som A-LEAF tilbyder og hvordan de skiller sig ud fra andre i deres branche (hvis ikke man selv har arbejdet med projektering indenfor offshore vind eller infrastruktur). Derfor har det længe været et værdifuldt samarbejde vi har haft med A-LEAF, grundet vores egen erfaring og branchekendskab fra vind industrien.

Dette har særligt givet værdi til udviklingen af en målrettet kommunikationsstrategi med fokus på både salg og employerbranding. Derudover har vi hos Footprint bidraget med løbende koordinering og design af messestande samt udviklet det seneste website.

Eksekvering

A-LEAF ønskede selv at levere designet til deres seneste hjemmeside. Dermed leverede vi implementeringen af løsningen i CMS-systemet Wordpress. Løsningen involverede en række tilpassede løsninger, som skulle programmeres fra bunden samt en API-integration op imod deres HR/Rekrutteringssystem. 

Relaterede cases

Spica Technology

EKSEKVERING

B2Brouter

EKSEKVERING
se flere cases
cross-circle