EKSEKVERING

B2Brouter

Med vores indsigt indenfor elektroniske dokumentudvekslings-standarder, har vi skabt et stærkt samarbejde med B2Brouter som strategisk partner og support til udvikling af målrettede kampagner til deres nordiske marked, særligt i Sverige.

Et værdifuldt samarbejde 

Elektronisk dokumentudveksling er for mange en skjult verden, hvis ikke man arbejder indenfor IT eller systemintegration, men fylder langt mere af vores daglige forretningsgange end vi lige tror. Hos Footprint agerer vi rollen som deres strategiske partner i norden, særligt mod Sverige hvor formatet Peppol anvendes til fakturering i B2G-regi. Grundet vores kendskab til det nordiske marked, har vi glæden af at udvikle deres content strategi hertil og den løbende udvikling af organisk indhold samt opfølgning.

Strategi

Eksekvering

En hjælpsom og professionel tone

Inden vi begyndte at producere organiske artikler målrettet det svenske marked, analyserede vi markedet og udarbejdede en række personaer, som matchede deres målgruppe. På baggrund heraf, fik vi også defineret deres "tone-of-voice" på svensk, så kunden havde en fornemmelse for hvad modtageren læste i deres artikler (da kunden var en spansk virksomhed). 

Skickar e-faktura i Sverige

Resultatet af den strategi vi lavede i samarbejde med B2Brouter, blev en kampagne hvor vi løbende laver artikler omhandlende EDI og lokal lovgivning i Europæiske lande vedrørende elektronisk faktuering og dokumentudveksling. Kampagnen er målrettet det svenske marked, hvor artiklerne derfor også leveres på svensk. 

Relaterede cases

A-LEAF

EKSEKVERING

Spica Technology

STRATEGI / EKSEKVERING
se flere cases
cross-circle