B2Brouter

Med vores indsigt indenfor elektroniske dokumentudvekslingsstandarder, har vi skabt et stærkt samarbejde med B2Brouter som strategisk partner og support til udvikling af målrettede kampagner til deres nordiske marked, særligt i Sverige.    

Løsning

Strategi

Content

 

Læs mere om Peppol

B2Brouter er en SaaS-løsningsudbyder som tilbyder et smart værktøj til e-fakturering, men også en række andre elektroniske forretningsdokumenter, på globalt plan. Elektronisk dokumentudveksling er for mange en skjult verden, hvis ikke man arbejder indenfor IT eller systemintegration, men fylder langt mere af vores daglige forretningsgange end vi lige tror. Hos Footprint agerer vi rollen som deres strategiske partner i norden, særligt mod Sverige hvor formatet Peppol anvendes til fakturering i B2G-regi. Grundet vores kendskab til det nordiske marked, har vi glæden af at udvikle deres content strategi hertil og den løbende udvikling af organisk indhold samt opfølgning.

 

Resultatet har for B2Brouter været en bedre organisk placering på søgeresultater relateret til e-fakturering og generelt dokumentudveksling indenfor særligt Peppol.

Målet med samarbejdet har været delt op mellem flere gratis brugere af deres løsning og her efterfølgende flere tilmeldinger til deres betalingsversion. 

Relateret cases

GNL Wind Service

GNL Wind Service GNL Wind Service er som navnet antyder en specialiseret service virksomhed målrettet vindbranchen, som dog også varetager udskiftning af hovedkomponenter samt optimering