eksekvering

Procon

Procon er en virksomhed som leverer service og ydelser i relation elinstallationer på stålkonstruktioner i offshore industrien samt til solcellerparker. Med et virtuelt showroom i 3D kunne Procon skabe et digitalt miljø til onboarding og intern træning af medarbejdere, samt fremvise deres koncept til potentielle kunder globalt.

”Det er en store fordel for os, at Footprint selv har erfaring fra vindbranchen og derfor forstår hvilken værdi vores løsninger skaber”.

Thomas Padfield – Business Development Manager, Procon Wind Energy

Et værdifuldt samarbejde 

Procon henvendte sig til os, med et ønske om at skille sig ud digitalt, med et fokus på at gøre onboarding og intern træning smartere, mere miljøvenligt og ressourcebesparende. Men ligeledes også indenfor promovering af salg virtuelt som alternativ til eksportfremstød og kunderejser. Løsningen blev et URL-baseret showroom i 3D. Siden da har vi også leveret web-relateret løsninger hos Procon.

Eksekvering

Procon bruger i dag deres virtuelle showroom til at fremvise løsninger i 3D overfor potentielle kunder. Derudover er et nyt koncept "Procon Academy" under udvikling, hvor et digitalt læringskoncept skal støtte den løbende interne træning af medarbejdere. Du kan ser deres virtuelle showroom her: https://proconshowroom.web.app 

Relaterede cases

Peppol

STRATEGI / EKSEKVERING

GNL Wind Services

STRATEGI / IDENTITET / EKSEKVERING
se flere cases
cross-circle