eksekvering

Spica Technology

Spica Technology er specialister indenfor alt der har med styring af vindmøller, hvor de designer, udvikler og producerer software samt styringskabinetter (Parkcontrollers), til de store vindmølleproducenter. Vi har arbejdet med Spica Technology igennem flere år, indenfor særlig strategi, indhold og digitale løsninger.

”Footprint har været gode til at sætte ord på værdien af vores forretning og illustrere det via forskellige koncepter”

Benny Thomsen – CEO, Spica Technology

Et værdifuldt samarbejde 

Vores samarbejde med Spica Technology har udviklet sig til at involvere udviklingen af 3D koncepter, til strategi og løbende designopgaver. Det som særligt har givet værdi til vores samarbejde er, at vi har tilpasset det til lige det behov de har brug for løbende. Indledende blev det til en service aftale på udvikling og eksekvering af deres strategi, til et mere support-baseret samarbejde, hvor vi bidrager der hvor der er behov. Vigtigst af alt er, at vi formår at flytte vores kunder og fortsætte samarbejdet med dem igennem deres vækstrejse. 

Strategi

Eksekvering

Top-of-mind strategi

Vores samarbejde med Spica Technology begyndte med en workshop med fokus på at skabe en tydeligere identitet, omkring hvilken markedsposition de reelt havde i vindbranchen. Spica Technology har været med siden begyndelsen, når vi snakker styringsteknologi på vindmøller og leverer deres koncept som direkte leverandør til selve mølleproducenterne. På baggrund af en workshop udformede vi en kommunikationsstrategi, som skulle sikre dem "top-of-mind" i branchen, uden at det krævede en aggressiv annonceringskampagne. 
Vi har udviklet flere løsninger på baggrund af vores strategi med Spica Technology. Herunder en konceptvideo, præsentationsmateriale samt deres virtuelle showroom, som bliver brugt til at illustrere deres koncept samt fremvise løsninger i 3D, mod potentielle kunder. Du kan se mere om Spica Technology her: https://www.spicatech.dk 

Relaterede cases

B2Brouter

STRATEGI / EKSEKVERING

A-LEAF

EKSEKVERING
se flere cases
cross-circle