"Vi vil sætte et aftryk.
For virksomheder og på fremtid."

Det her er Footprint

Footprint består af en håndfuld ambitiøse og kommercielle individer, der  besidder flere års branchespecifik erfaring indenfor energi, byggeri og elektronisk dokumentudveksling. Vi tror på, at værdien skabes når strategi og eksekvering udvikles på baggrund af et branchekendskab og derfor er vores fokus også på de brancher, hvorfra vi besidder flere års erfaring med at arbejde med forskellige discipliner indenfor forretningsudvikling, kommunikation og strategi. Vi arbejder ud fra kernen af virksomheden og hjælper med at definere jeres coporate identity. Denne anvender vi som afsæt til at udvikle målrettede strategier, der skaber sammenhæng og synergi på tværs af virksomheden og bidrager til jeres drømme og mål.

Vi vil sætte et aftryk. For virksomheder og på fremtid. 

 

Vi ønsker at skabe stærke strategiske afsæt og fundamenter, som bidrager til vedvarende og stærke brands og samtidig skabe en ressourcestærk forretning, som tager  et socialt ansvar. Når du investerer i et samarbejde med Footprint, investerer du derfor ikke blot i det strategiske arbejde og eksekvering, men du tager også et medansvar for vores samfund, da vi hvert år dedikerer en andel af overskuddet til et bæredygtigt eller socialt formål. 

Vi skaber målrettede strategier og alignment ud fra kernen af din virksomhed, kombineret med flere års branchespecifik erfaring indenfor energi, byggeri og elektronisk dokumenthåndtering. 

Eksterne værdier

Gennemsigtighed, ydmyghed og Ambitiøsitet

 

Interne værdier

Fleksibilitet, Rummelighed og Arbejdsglæde