Til jer som ønsker markedsføring som bliver udviklet med forståelse for teknologi

Hos Footprint Marketing Agency samarbejder du med en virksomhed som har erfaring indenfor branding af industri og bæredygtig teknologi. Vi er nok et bureau, men kan så meget mere. 

Det hele startede i vindindustrien

Ideen bag konceptet til Footprint Marketing Agency kommer på baggrund af, at der findes mange dygtige bureauer indenfor kommunikation, branding og konceptudvikling, samt alle de discipliner du kan finde indenfor reklamebranchen. Få har dog en bredere branchespecifik erfaring. Her tror vi på, at det skaber værdi hvis ideerne bag kampagner, indhold og design, også bliver udviklet på baggrund af branchekendskab. Vi har dertil valgt at fokusere på industrier hvor fremtidens bæredygtige løsninger bliver udviklet og har flere års erfaring indenfor særligt Vind, Energioptimering, samt Digitalisering. 

Sådan gør vi -

Ingen “best pratice”

Best practice er et fint udgangspunkt, men aldrig der vi peger hen. Vi vil dog gerne tage jeres ideer med i overvejelserne samt jeres tidligere erfaringer, inden vi starter op med at lave research på jeres målgrupper. 

Data + Research + Mavefornemmelse

Data er guld værd, men vi lader det aldrig stå alene. Jeres tidligere erfaringer samt performance data er hvor vi starter. Herfra skaber vi en plan for hvor vi skal foretage yderligere research, for at sikre en gennemarbejdet strategi. Hertil lader vi altid jeres og vores mavefornemmelse få lidt indflydelse, da vi også tror på værdien af menneskelig indsigt. 

Målgruppen styrer indholdet

Når vi har udpeget jeres målgrupper, lader vi dem afgøre hvilket indhold der skal produceres. Vi er store tilhængere af kvalitativ data i form af interviews med kunder i vores netværk. 

Målgruppen styrer kanalen

Det er desværre ikke altid en selvfølgelig vi oplever, men vi mener indhold bør eksekveres der hvor det giver mest mening ift. jeres målgruppe og ikke uovervejet på alle kanaler, med ønske om større synlighed.