Vi skaber et solidt strategisk afsæt

Vi arbejder med strategi ud fra et holistisk perspektiv. Vi tror på at en gennemarbejdet strategi, skaber de bedste forudsætninger for et konsistent brand, der er forankret ned i alle hjørner af din virksomhed. Hos Footprint står identity og alignment i centrum for alle vores løsninger, fordi et konsistent brand og image skabes gennem konsistent kommunikation. Vores mål er at jeres corporate identity bliver bredt forankret i jeres forretning både internt og eksternt, således kunder forstår, hvem I er, og jeres medarbejdere ved, hvad det er for en virksomhed, de er en del af. 

Vores tilgang

Afsættet 

Hvem er I? Hvordan adskiller i jer fra jeres konkurrenter? Hvem er jeres ideelle kundeprofil? Vores arbejder tager altid afsæt i jer. Derfor tjekker vi altid ind med jer for at forstå kernen i jeres virksomhed, men også for at  skabe bevidsthed og sætte tanker i gang hos jer.  Måske har i allerede en defineret corporate identity, som vi kan tage afsæt i, ellers hjælper vi jer med at skabe denne, så vi har et stærkt fundament og en fælles forståelse for, hvem I er og hvordan i ønsker at positionere jer på markedet. 

Retningen

Hos Footprint tror vi på, at de bedste valg bliver truffet på baggrund af et solidt strategisk fundament (og en portion mavefornemmelse). Uanfægtet om vi arbejder med kommunikationsstrategi, corporate alignment, employer branding, website, content eller noget andet, vil disse discipliner altid være et resultat af et strategisk forarbejde for at skabe den røde tråd mellem strategi og destination.   

Destinationen

Nedefra og op. Oppe fra og ned. Men også på tværs. Det lyder måske en smule kringlet, men det er det slet ikke. Kommunikation er overalt; i jeres kultur, i jeres adfærd, i jeres fortællinger om virksomheden både til hinanden, men også til andre, på jeres digitale platforme, jeres visuelle fremtoning og i måden hvorpå jeres virksomhed er struktureret. Derfor er forståelsen for og synliggørelsen af kernen i jeres virksomhed, jeres corporate identity, altafgørende for at aligne disciplinerne, der definerer jeres identitet og påvirker jeres image.

Relaterede cases

B2Brouter

Strategi / Service

A-LEAF Specialized Consulting

Strategi / Activation / Service