Websites

Den klassiske URL-baserede 2D platform lever i bedste velgående selv 3o år efter lanceringen af www. Hvorfor er vi ikke kommet videre kan man spørge? Svaret ligger i at det nemt og hurtigt at tilgå, samt at vi alle sammen bruger det. Derfor bør din hjemmeside også have en opdateret hjemmeside. 

Hvad er en god hjemmeside?

Dette kan tages op til diskussion, da udbuddet på hjemmesider især de senere år er vokset. Tidligere var de fleste hjemmesider kodet fra bunden af webudviklere uden meget fokus på et genkendeligt design. Men i dag ser vi i højere grad at design og brugeroplevelse er mindst ligeså afgørende for en god hjemmeside. En simpel hjemmeside kan derfor i dag udvikles ret nemt via skabelonbaseret løsninger, som selv implementerer koden. Her er man dog ofte låst hvis det kommer til behov for ønskede tilpasninger. 

Hos os udvikler vi hjemmesider i CMS-systemet WordPress, som tilbyder en stor flexibilitet hvad angår tekniske behov. Hvis i selv har et design vil skal implementere lader vi det afgøre det tekniske behov. Skal vi lave designet, starter vi med at kigge på jeres samlet behov. For os er en god hjemmeside, en som understøtter jeres behov med det design og funktioner der skal til for at give en god brugeroplevelse og stabilitet. 

Relateret Cases