Skal vi tage en snak?

Zacharias Westerby

Partner & Project Manager
Tlf: 26 35 59 75
Mail: zaw@footprint.dk

Zacharias startede Footprint i 2020 under Corona nedlukningen. Idéen bag Footprint kom fra hans arbejde med salg og marketing indenfor vindindustrien og oplevelsen af at få brand agencies var målrettet virksomheder indenfor moderne, bæredygtig teknologi og løsninger og samtidig besad den nødvendige branchespecifikke erfaring til at forstå værdien af sådanne løsninger. Footprint blev derfor stiftet med formålet om at levere værdifuld branding til virksomheder inden for Energi, Byggeri og Dataintegration.

 

Erfaring: 

Business Development, Marketingstrategi, Grafisk Design, Web & Application Design, Content Design

Julie Nayberg Thomsen

Partner & Strategisk Konsulent

Tlf: 26 25 94 30
Mail: jnt@footprint.dk

Som tidligere Head of Marketing i en  mellemstor B2B virksomhed indenfor byggebranchen, har Julie stor erfaring med at skabe sammenhængskraft mellem virksomhedens kerne og identitet og de kommunikative elementer, der er med til at skabe en virksomheds brand og image. Hun er en marketingstrateg, der arbejder holistisk og med en vision om at gøre marketing til en afgørende bidragsyder til organisationens overordnede visioner og mål.

Julie trådte ind som partner i Footprint med formålet om at tilføje strategi og alignment til det eksisterende fokus i bureauet.

Erfaring: 

Marketingstrategi, corporate identity og alignment, Employer branding, databearbejdning og brand management.

Jens Harder Larsen

The Web & Technical guy

Mail: jhl@footprint.dk