Hvem er vi?

Footprint består af en håndfuld ambitiøse og kommercielle individer, som hver især besidder flere års branchespecifik erfaring indenfor bæredygtig energi og byggeri. 

Branchespecifikt bureau

Vi tror på, at værdien skabes når strategi og eksekvering udvikles på baggrund af et branchekendskab og derfor er vores fokus også på brancher, hvorfra vi besidder flere års erfaring. Vi arbejder med forskellige discipliner indenfor corporate identity, kommunikation og strategi - fælles for dem er, at uanset disciplin, så tager de altid udgangspunkt i kernen af din forretning for at skabe sammenhæng & synergi. 

mission
vision
værdier
Vi vil være go-to bureauet for virksomheder indenfor bæredygtig energi og byggeri. 

Vi tror på, at værdien skabes, når vi samarbejder med virksomheder indenfor brancher, hvorfra vi besidder flere års erfaring. Derfor er det også vores mission, at Footprint bliver førende indenfor viden omkring bæredygtig energi og byggeri. 
Vi vil sætte et aftryk. For virksomheder og på fremtid.

Vi ønsker at skabe stærke strategiske afsæt og fundamenter, som bidrager til vedvarende og stærke brands og samtidig skabe en ressourcestærk forretning, som tager et socialt ansvar. Når du investerer i et samarbejde med Footprint, investerer du derfor ikke blot i det strategiske arbejde og eksekvering, men du tager også et medansvar for vores samfund, da vi hvert år dedikerer en andel af overskuddet til et bæredygtigt eller socialt formål.
Vores eksterne værdier:
Gennemsigtighed, ydmyghed og ambitiøsitet

Vores interne værdier:
Fleksibilitet, åbenhed og frihed under ansvar 
cross-circle